GRATIS TEMAAFTEN: Den bedste start med hvalpen

Modul 2

Selv om du ikke deltager i Modul 1, kan du godt deltage i Modul 2.

Denne aften vil give dig råd og vejledning i forhold til at vælge passende udstyr til din hund, således at både du og hvalpen får en god oplevelse, når I går tur og træner sammen. Du vil få indblik i moderne træningsmetoder baseret på positiv forstærkning, der danner grundlaget for et godt samarbejde, hvor hvalpen vil elske at træne sammen med dig. Vi vil komme omkring, hvordan du starter træningen op af grundlæggende øvelser som gå pænt i snor og ”kom”, når du kalder m.v. Aftenen vil byde på forslag til, hvordan du aktiverer hvalpen, så den bruger sin energi på hensigtsmæssig adfærd frem for “ballade”. Vi vil desuden komme omkring vigtige emner som hundens foretrukne kommunikationsform, kropssprog, positivt lederskab, forebyggelse af problemer med bilkørsel og ikke mindst, hvor vigtigt god ernæring er for en hvalp, der vokser.

Indhold

  • Aktivering

  • Hundemad

  • Udstyr

  • Kropssprog

  • Træningsmetoder

  • Positivt lederskab

  • Bilkørsel

Udbytte

Du får her en masse viden, som vil hjælpe dig til at blive en god hundeejer, så du får en god og tryg hund. Og det er helt gratis at deltage. Dog kræver det tilmelding!

Dato

Sted

Pris

Corona

Hund

16. juni 2021 kl. 18.30 - 20.30

Hundehaven Potefryd

Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand

(over for Boxit)

Lukket for tilmelding

Gyldigt coronapas påkrævet

Du skal ikke have din hund med

Oplægsholder

Hundensgaard-Logo-800-300x92.png

Ditte Maria Nors Jensen fra Hundensgaard. Ditte er Professionel Hundeinstruktør og Adfærdsbehandler af hunde gennem PAFF (Professionelle Adfærdsbehandlere og Instruktører For Familiedyr) hos hundepsykolog cand. Psych. Lone Greva.

Udover træning og adfærdsbehandling af hunde, har Ditte HundensgaardButik, hvor hun sælger BARF, tørfoder af høj kvalitet, kosttilskud, sunde tørrede godbidder til hygge og til træning, aktiveringslegetøj, udstyr til hunden m.v.

ministeriet for foedevarer landbrug og f

Arrangementet er støttet af Dyrevelfærdspuljen.

IMG_6993.jpg
IMG_6163.jpg
IMG_6625.jpg
det sker5.jpg

Vil du gerne tilbyde indendørs hundetræning? Og mangler du en træningshal? Klik her!