top of page

TEMAAFTEN: Hundemassage

Hundemassage

I 200 år har kiropraktik succesfuldt været anvendt på mennesker. Inden for de sidste 20 år er specialuddannede dyrlæger og kiropraktorer begyndt at behandle dyr, specielt hunde og heste. En kiropraktisk behandling er en mild behandlingsform, som langt de fleste hunde accepterer fint.

Formålet med den kiropraktiske behandling er at få hundens bevægeapparat til at fungere optimalt, således at hunden ikke har smerter. Først og fremmest er det ryggen der behandles, men der findes teknikker, hvor også leddene i benene undersøges og eventuelt behandles.

 

Kiropraktik afhjælper smerter og biomekaniske problemer i ryggen, og kan derudover afhjælpe sekundære problemer, eksempelvis halthed. Der er ligeledes set god effekt af kiropraktik til problemer som inkontinens, analkirtelproblemer, tørre øjne med mere.

Indhold

Dyrlæge Jacob Andersen og rehabiliteringsterapeut til hunde Kristine Jørgensen fra Nordre Dyrehospital fortæller om hvad vi som hundeejere kan gøre for vores hundes bevægeapparat, hvad en behandler kan gøre for vores hunde og hvordan ser vi om der er noget galt.

Udbytte

IMG_6021.JPG
det sker2.JPG

Få indsigt i fysioterapi, kiropraktik og massage for hunde. Alle hunde med lidelser i bevægeapparatet, alt lige fra hofteledsdysplasi til spondylose i ryggen, er patienter i målgruppen. Genoptræningspatienter, gigtplagede hunde, ældre hunde er andre eksempler. Brugshunde, sportshunde og jagthunde er eksempler på hunde, der udsættes for store belastninger i bevægeapparatet. En biomekanisk undersøgelse og eventuel kiropraktisk behandling kan sikre, at disse hunde er i stand til at yde optimalt »på arbejde« og mindske risikoen for skader. Alle hunde, fra familiehunden til den ekstremt aktive hund, kan nyde godt af forebyggende undersøgelse og behandling.

Dato

Sted

Pris

Frist

Corona

Hund

Bonus*

Tilmelding

2. december 2021 kl. 18.30 - 20.30

Hundehaven Potefryd

Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand

(over for Boxit)

Gratis (tilmelding nedenfor påkrævet)

Sidste tilmeldingsfrist 1. december

Gyldigt coronapas vil muligvis være påkrævet

Du skal ikke have din hund med

Vi giver 4 x gratis pasning i vores dagpleje, hvis du tilmelder dig nedenfor, og screeningen viser, at din hund vil kunne komme til at trives hos os.*

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen nedenfor.

Vi sender en bekræftelse pr. mail. Tjek evt. dit spamfilter.

IMG_6993.jpg
IMG_6163.jpg

*Bonus: Fire gratis pasninger som skal afholdes inden for 30 dage. Din hund skal være kennelhoste-vaccineret for at gøre brug af gavekortet. Kun gældende for nye medlemmer.

Oplægsholdere

Dyrlæge Jacob Andersen er IVCA-certificeret til kiropraktik på dyr. Kristine Jørgensen er rehabiliteringsterapeut til hunde, og har tidligere arbejdet med uddannelse og genoptræning af heste.

Tilmelding (sidste frist 1. dec. 2021)

Tak - du er nu tilmeldt. Vi har sendt dig en bekræftelse pr. mail. Tjek evt. dit spamfilter.

IMG_6625.jpg
det sker5.jpg
bottom of page