Foreningen Hundehaven Potefryd

Edwin Rahrs Vej 78

8220 Brabrand

(lige overfor BOXIT)
 

  • Facebook - Potefryd
  • Instagram - Hundehaven

Tlf.: 50 51 66 68

E-mail: info@hundehavenpotefryd.dk

OM OS

Hundehaven Potefryd startede op i 2015 af Lise og Claus, som fik ideen da de selv mærkede et behov for en hundedagpleje, da de fik hvalp. Et alternativ til at ligge i en kurv otte timer om dagen, mens de var på arbejde. Plus i en hundedagpleje kunne han også møde andre hvalpe, så han kunne blive socialiseret og aktiveret.

Siden da er Hundehaven blevet til et skønt frirum for rigtig mange hunde, siden start har her været over 50 forskellige hunderacer, og det giver en bred viden for dem som arbejder her som hundepassere.

Lise og Claus søgte andre græsgange i august 2019, så der tog hundeejerne over og lavede Hundehaven Potefryd om til en forening.
Så kommer du med din hund i Hundehaven i dag, så bliver du del i en forening og i et fællesskab hvor du kan få en masse indflydelse på din hunds hverdag.  
Der er 2 ansatte, Anette og Malene som er hundepassere. Derudover har vi frivillige og praktikanter, som også fungere som hundepassere, mød dem her under.
Alt arbejde udover pasning af hundene er frivilligt og af medlemmerne, det kan f.eks være praktiske opgaver, lave arrangementer, både foredrag i Hundehaven eller ud af huset som Hundemarch, Dyrenes dag i Bilka osv. Det kan også være at finde sponsorer, markedsføring, uddeling af flyvers…..ja, det er kun fantasien der sætter grænser, og hvor meget du har lyst og overskud til

Team Potefryd 

Anette, hundepasser og dagligleder

"Hunde er min store passion! Jeg har virkelig fundet det bedste job, jeg kunne ønske mig, her i Hundehaven, og elsker hver dag jeg skal på arbejde. 

Jeg blev ansat af Lise og Claus i 2016, og blev daglig leder i September 2019, da Hundehaven blev til en forening.

Jeg har selv en labrador på 8 år, en stabyhoun på 4 år og en græsk gadehund på ca 3 år. Jeg har altid gået til træning med dem, så det er blevet til både lydighed, rally og lige for tiden klikkertræning.”

Malene, hundepasser

Lise Søballe og bomuldshunde til selskabshundetræf 2016
Bolette, frivillig hundepasser

Gitte, frivillig hundepasser

Ida, praktikant

Kristina, frivillig hundepasser

Marlene, frivillig hundepasser

Stine, praktikant

Yvonne, frivillig hundepasser

Vi har et par søde og dygtige praktikanter, Stine og Ida, som hjælper os i det daglige. Derudover har vi også enkelte frivillige tilknyttet, som af den ene eller den anden grund brænder for at hjælpe os og drage omsorg for vores hunde.

Ind i mellem tager vi en ny frivillig ind, så hvis du ikke er bleg for at give en hånd med og gerne vil hygge om hundene, er du velkommen til at skrive til os. Du skal kunne komme én gang eller to gange om ugen gerne over en længere periode.