top of page

Wed, Sep 21

|

Hundehaven Potefryd

Hundeproblemer og konflikthåndtering

Trækker din hund i snoren, hopper den op ad gæster, gøer i haven eller udviser den lignende adfærd, der er til daglig irritation for dig og/eller omgivelserne...? Så kom med til denne temaaften, hvor du vil få redskaber til, hvordan du kan håndtere sådanne udfordringer med din hund.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Hundeproblemer og konflikthåndtering
Hundeproblemer og konflikthåndtering

Tid & sted

Sep 21, 2022, 6:30 PM – 8:30 PM

Hundehaven Potefryd, Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand

Om arrangementet

Hunde gør, hvad der betaler sig og det, de gør tit, bliver de gode til.

Som hundeejer kan vi ikke altid få øje på præcis hvad det er, der forstærker en given adfærd, så hunden gentager den uhensigtsmæssige adfærd igen og igen. Den bliver dermed faktisk endnu bedre til at udføre den.

Indhold

Denne aften vil Ditte Nors fra Hundensgaard give os en forståelse for, hvorfor hunde gør, som de gør, og hvordan vi ved at tænke anderledes og ændre vores egen adfærd kan ændre på vores hunds måde at agere på.

Ditte vil tage fat på forskellige problematikker, hun jævnligt støder på og får spørgsmål omkring, når hun afholder hundetræning, har enetimer eller når hun er på hjemmebesøg, hvor hun hjælper hundeejere med deres hundes adfærdsproblemer.

Der vil slutteligt være mulighed for at få svar på spørgsmål om udfordringer med egne hunde. Dog kan nogle problematikker være så omfattende, at en decideret adfærdsbehandling er påkrævet for at få den nødvendige hjælp.

Oplægsholder

Ditte Nors er uddannet Professionel Hundeinstruktør og Adfærdsbehandler af hunde gennem PAFF (Professionelle Adfærdsbehandlere og Instruktører For Familiedyr) hos hundepsykolog cand. Psych. Lone Greva.

Pris

50 kr. for Basis-medlemmer og øvrige (åbent for alle).

25 kr. for Guld-medlemmer.

Bonus

Vi giver 4 x gratis pasning i vores dagpleje, hvis du tilmelder dig nedenfor, og screeningen viser, at din hund vil kunne komme til at trives i hundehaven.*

Betaling

Betaling refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved tilmelding accepterer du Foreningen Hundehaven Potefryds persondatapolitik.

Hund

Du skal ikke have din hund med denne aften.

Parkering

Af hensyn til restaurant ved siden af hundehaven, bedes I parkere langs med vores legehal og IKKE på p-pladserne uden for Hundehavens indgang eller uden for Sylans indgang.

Er der ikke plads langs hallen, kan I parkere for enden af vejen, hvor der er stort grusområde. Tak for jeres forståelse.

Se kort over p-pladser her og sådan finder du os.

*Bonus: Fire gratis pasninger som skal afholdes inden for 30 dage fra godkendt screening. Din hund skal være kennelhoste-vaccineret for at gøre brug af gavekortet. Kun gældende for nye medlemmer.

Billetter

  • Standard

    Guld-medlemmer betaler halv pris (max. to deltagere). Log ind for at opnå rabatten.

    DKK 50.00
    +DKK 1.25 service fee
    Sale ended

Total

DKK 0.00

Del begivenhed

bottom of page