Persondatapolitik

Introduktion


Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, hvis du giver tilladelse til det. Oplysningerne bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du giver tilladelse til, at vi må indsamle data om dig og alligevel ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bedes du kontakte os. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies


Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet el. tilsvarende med det formål at genkende enheden og dermed huske indstillinger og adfærd på vores hjemmeside. Vores cookies indeholder ikke skadelig koder som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Google Analytics

Google Analytics er en af de tredjeparter vi benytter os af. Det giver os adgang til at analyse din adfærd på vores hjemmeside. Google Analytics indsamler denne data ved hjælp af cookies. Disse cookies indsamler informationer om din brug af vores hjemmeside, herunder din IP-adresse til tracking. Google Analytics giver os også mulighed for at se hvordan du finder vores hjemmeside, så vi kan gøre det let tilgængeligt at søge efter hundehavenpotefryd.dk.

Personoplysninger

Vi adskiller dine personlige oplysninger fra din adfærd på vores hjemmeside. Angiver du din e-mail via vores hjemmeside, bliver den ikke koblet sammen med tredjeparten Google Analytics.

Formål med indsamling af data

Der er to overordnede formål. Formålet med at indsamle dine personlige data i form af navn, email og lign. er udelukkende administrative. Formålet med at analysere din adfærd er at give os mulighed for at give dig den bedste oplevelse når du benytter vores hjemmeside. Dine personlige oplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt, og bliver ikke brugt eksternt uden samtykke.

Brug af oplysninger

Vi bruger udelukkende dine personlige oplysninger i administrative sammenhænge.

Vi bruger din mailadresse til at kontakte dig per mail. Vi bruger dit navn og dit telefonnummer, når vi skal kontakte dig per telefon.

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, misbruges, fortabes, forringes eller kommer til uvedkommendes kendskab, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel og konkret tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvis du ønsker det, så sletter vi dine oplysninger fra vores kartoteker øjeblikkeligt.

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, geografisk placering, samt videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, vi behandler. Du kan desuden, til enhver tid, gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info@hundehavenpotefryd.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookiedeklaration


Denne hjemmeside bruger cookies. Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.