top of page

søn. 02. apr.

|

Hundehaven Potefryd

mamihund-marked med secondhand hundeudstyr

Hundehaven Potefryd og mamihund inviterer til Danmarks første marked for second-hand hundeudstyr - kom og gør et godt kup!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
mamihund-marked med secondhand hundeudstyr
mamihund-marked med secondhand hundeudstyr

Tid og sted

02. apr. 2023, 10.00 – 14.00

Hundehaven Potefryd, Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand

Om eventet

mamihund markedet vil sætte fokus på bæredygtighed og hundevelvære gennem forskellige tiltag. Hele vores store hal bliver lavet om til ét stort marked med salg af secondhand hundeudstyr. Der vil være opsat borde inddelt efter kategorier, som giver overblik og mulighed for at gå målrettet efter lige det du står og mangler til din hund. Til markedet vil der også være mulighed for at prøve mamihunds bland-selv snacks af. Du vil kunne vinde bæredygtigt legetøj fra Alvar, og Rikke Appel Hansen fra Hele Hunden holder et oplæg om hundemassage, hvor vi får indblik i hvad hundemassage er og hvad hundemassage kan.

Sådan foregår det

Find det gamle hundeudstyr, som ligger og samler støv, så det kan blive solgt videre på markedet. Du har mulighed for at donere tingene direkte til mamihund eller sælge dine ting på markedet til en pris du selv sætter. Vælger du at donere, vil tingene enten blive solgt via mamihund eller doneret til Dyrenes Beskyttelse. Udfyld formularen nedenfor med dine ting, pris m.m. Hvis du gerne vil have de ting, der eventuelt ikke bliver solgt retur med hjem, uddeler vi dem efter eventet. Vi beder dig udfylde formularen for, at vi bedst muligt kan forberede os til markedet. 

Kommission

Der tages 30% i kommission, de resterende 70% udbetales til dig. 

Udbytte

Du får en enestående mulighed for at få ryddet ud i dit brugte hundeudstyr og samtidig få penge ind på kontoen. Du vil få samvær med andre hundeglade mennesker, mens du eventuelt finder ‘nyt’ brugt hundeudstyr til din firbenede ven. Du får viden om hundemassage og lærer forskellige metoder til at identificere, om din hund har brug for massage.  Din hund vil elske dig for alle de snacks du shopper til den, så den rigtig kan blive forkælet. Du vil som tak for din opbakning og deltagelse i eventet modtage en goodiebag med indhold sponsoreret af Alvar og Vuffeli, som vil glæde din hund.

Medbring

Du bedes medbringe de ting, du ønsker at sælge på markedet eller donere.

Hund

Du skal ikke have din hund med.

Pris

Gratis entré.

Betaling

Du vil få udbetalt fortjenesten ved dit salg via MobilePay i dagene efter markedet.

Parkering

Af hensyn til restaurant ved siden af hundehaven, bedes I parkere langs med vores legehal og IKKE på p-pladserne uden for Hundehavens indgang eller uden for Sylans indgang.

Er der ikke plads langs hallen, kan I parkere for enden af vejen, hvor der er stort grusområde.

Se kort over p-pladser her og sådan finder du os.

Spørgsmål

Kontakt Cecilia på info@mamihund.dk eller 28 26 39 19.

Bonus*

Alle tilmeldte deltagere tilbydes 4 x gratis pasning i vores hundedagpleje.*

* Fire gratis pasninger som skal afholdes inden for 30 dage fra godkendt screening. Din hund skal være kennelhoste-vaccineret (BbPi) for at gøre brug af gavekortet. Kun gældende for nye medlemmer.

​Ved tilmelding accepterer du Foreningen Hundehaven Potefryds persondatapolitik.

Del dette event

bottom of page