OM OS

Hundehavens Historie

Hundehaven Potefryd startede op i 2015 af Lise og Claus, som fik ideen da de selv mærkede et behov for en hundedagpleje, da de fik hvalp. 
Et alternativ til at ligge i en kurv otte timer om dagen, mens de var på arbejde. Plus, at i en hundedagpleje kunne han også møde andre hvalpe, 
så han kunne blive socialiseret og aktiveret.

Hundehaven er siden da blevet til et skønt frirum for rigtig mange forskellige hunde i alle aldre.

Siden start har vi haft over 50 forskellige hunderacer, og det giver en bred viden for dem som arbejder her som hundepassere.


I August 2019 søgte Lise og Claus andre græsgange, så der tog hundeejerne over og lavede Hundehaven Potefryd om til en forening.

Så kommer du med din hund i Hundehaven i dag, så bliver du en del af en forening og et fællesskab hvor du kan få en masse indflydelse på din hunds hverdag i Hundehaven.

 

I Hundehaven Potefryd er der 2 ansatte, Anette og Malene, som er hundepassere. Derudover har vi en masse frivillige og praktikanter, som også fungerer som hundepassere.

Alt arbejde udover pasning af hundene er frivilligt og af medlemmerne, det kan f.eks være praktiske opgaver, lave arrangementer som f.eks.
foredrag i Hundehaven eller ud af huset som Hundemarch, Dyrenes dag i Bilka osv. Det kan også være at finde sponsorer, markedsføring, 
uddeling af flyvers…..ja, det er kun fantasien der sætter grænser, og hvor meget du har lyst og overskud til. Så har du lyst til at du og din hund skal blive en del af Foreningen Hundehaven Potefryd så aftal et besøg her.

IMG_6986.JPG
IMG_6990.JPG
IMG_6994.JPG