top of page

Hundehaven anbefaler... 

Her ser du en liste over de lokale virksomheder der arbejder hårdt for at give dig som hundeejer det bedst mulige udvalg af mad, udstyr og services til din hund! 

cotonshoppen-hundetilbehoer_3751.gif

Cotonshoppen er en webshop der sælger et fantastisk udvalg af foder, snacks, legetøj, dækkener, seler og snore, mv. Cotonshoppen er ikke blot for bomuldshunde! De sælger kvalitetsprodukter til hunde i alle størrelser. 

Hundensgaard-Logo-800-300x92.png

Hundensgaard tilbyder for det første en sjov og spændende palette af hundetræning, men også kyndig hjælp til uønsket adfærd. Derudover har hundensgaard også en gårdbutik, hvor du kan købe bl.a. BARF. Hundesgaard ligger i Hammel. 

Unknown.png

Lystrup Dyrecenter er både en fysisk butik og en netbutik. Her kan du handle til alle mulige slags dyr, og til hunde finder du også et stort varesortiment af både foder, legetøj og udstyr. 

logo.png

The Dog House er en fysisk butik såvel som en netbutik. Der er KUN kvalitetsvarer til hunde i butikken, så den er det rene slaraffenland til dig som hundeejer! The Dog House ligger i Viby. 

Skærmbillede 2019-02-14 kl. 11.54.14.png

Hund i Skole tilbyder hundetræning i Skanderborg. Der er hold for hunde i alle aldre og niveauer, og alle hold kører naturligvis efter positive indlæringsmetoder! Hund i Skole tilbyder også hjælp til uønsket adfærd. 

banner2-alle-tiders-hunde-dk_edited.jpg

Alletiders Hunde er den mindste hundepension vi kender. Men kun 6 bokse er stedet småt og hyggeligt, og der er tid til den enkelte hund, så alle gåture også er forbundet med opmærksomhed. Alletiders Hunde ligger i Hinnerup.  

logo fb.jpg

Hos Hundens Valg får du kyndig vejledning om din hunds ernæring og valg af foder og snacks. Det er også her du finder spændende kurser og foredrag om hundens og kattens sundhed!

Unknown-1.png

Norskovhus Hundepension er en mindre pension med omtanke for aktivering af hundene. Ud over gåturene, bruges foderet til aktivering. Norskovhus er en af de mest lokale pensioner, da den ligger lige nord for Låsby. 

logo-1.png

Maxi Zoo Tilst har et stort udvalg på hylderne og holder åbent helt til kl. 19 alle hverdage og til kl. 17 lør-søn. Hold også øje på facebook med begivenheder i Maxi Zoo Tilst - de fleste af dem henvender sig til hunde og deres ejere! 

image5.jpeg

Hundekollektivet producerer halsbånd, seler og liner i farverige og smarte designs. Alt produceres af indehaveren i hjertet af Århus. Du kan bestille efter din hunds mål, eller du kan bestille en af Hundekollektivets størrelser. 

Logo.jpg

Savner du større hensyn til din hunds dyrlægeskræk, så prøv at kontakte Byens Dyreklinik. Her har de fokus på low stress, dvs. de bestræber ekstra meget på at undgå at din hund stresser eller er bange i konsultationslokalet. 

33644935_476300579458471_696584993086688

Hundesalon Vaks ligger i Hjortshøj, og her er din hund i trygge og kyndige hænder, hvis den skal enten klippes eller have underuldsbehandling. 

logo-hund.png

Feldballe Hundepension ligger i naturskønne omgivelser tæt på Tirstrup Lufthavn. Stedet er moderne indrettet, så din hund har ro til at hvile for sig selv, men også kan løbe frit og uden snor på indhegnede græsmarker.

logo_netdyredoktor_hoejbjrg.png

Hos Højbjerg Dyreklinik kan du abonnere på et sundhedsprogram, så du ikke længere behøver betale for konsultationer, vaccinationer, negleklip, mv. For 280,- pr. md. kan du sikre din tryghed omkring din hunds helbred. 

PingPongPosters.Logo_.Web_1.jpg

Invitér søde, charmerende, fascinerende og skønne dyr ind i din stue. Køb plakater og posters hos Ping Pong Posters i Aarhus eller online.

bottom of page