top of page

FAQ 

Du har helt sikkert noget, du gerne vil spørge om. Herunder har vi samlet nogle af de spørgsmål, vi får flest af. Du er stadig velkommen til at sende os en besked eller give os et kald med dine spørgsmål. 

Hvornår kan min hund komme på besøg hos jer?

Vi aftaler typisk et besøg med dig og din hund, efter vi har haft en telefonisk snak med dig om, hvem din hund er, og hvilke behov han eller hun kan have. Du kan se kravene til optagelse her.

Hvordan er Hundehaven indrettet?

Vi har indrettet Potefryd som et indendørs legeareal for hunde i en stor tidligere maskinhal i Brabrand. Vores 3 hundestuer tæller i alt ca. 400 kvadratmeter. Her har hundene legetøj, sofaer, hundehuse  - og vigtigst af alt - selskab af en hundepasser!

Hvordan bliver min hund luftet?

Med dit samtykke lufter vi din hund ganske kort udendørs minimum to gange – formiddag og eftermiddag. Lufteturen foregår bagved Hundehaven, hvor vi har plads og fred til at lade hundene klare deres toiletbesøg ude i frisk luft.

Passer Potefryd hunde i alle størrelser?

Ja, det gør vi. Vi deler hundene op i legegrupper efter størrelse og energiniveau. I nogle tilfælde trives større og mindre hunde rigtig fint i hinandens selskab, og i andre tilfælde benytter vi os af at kunne afskærme de store fra de små. Vi har som regel hunde i alle størrelser hver dag, og din hund skal nok få legekammerater i sin egen vægtklasse. 

Skal min hund have mad med selv?

Hvis vi skal fodre din hund i løbet af dagen, så ja. Men det bestemmer du helt selv. Har du madpakke med til din hund, vil denne blive serveret kl 10, når hundene skal til at hvile. Så er der nemlig ro til at spise og tid til at fordøje.

Det er generelt rigtig godt at der går et par timer fra din hund har spist til den leger og hopper rundt. Hvis den ikke står tidligt op for at blive fodret, kan vi anbefale at du tager morgenrationen med herud istedet for at fodre lige inden i skal ud af døren.

 

Sover min hund til middag?

I Hundehaven Potefryd sover hundene til middag i mere end 3 timer midt på dagen. Hunde har nemlig brug for søvn. Din hund behøver ikke sove, men alle hunde skal hvile, så der er mulighed for en middagslur. Vi hjælper naturligvis nye flokmedlemmer med at falde til ro, hvis de er livlige.

Hvad koster det at have min hund hos jer?

Under fanen "Priser" kan du se hvad det koster at have din hund til at gå ude hos os i Hundehaven Potefryd.

Hvor længe kan min hund være alene hjemme?

Alene-hjemme-tid er forskellig fra hund til hund. Det kan det sagtens være at en lang arbejdsdag er for længe for din hund at være alene. Hunde er sociale dyr, der også gerne vil ud og  kommunikere med deres artsfæller. Ofte kan en dag i Hundehaven en gang om ugen eller to være med til at mætte hundene på deres sociale behov. Og så kan alene-hjemme-tiden faktisk bruges som en tiltrængt fridag, hvor hunden sover.

 

 

Sidder du med flere eller andre spørgsmål, så skriv hellere end gerne til os via kontaktformularen her eller på vores Facebookside. Du er også vedkommen til at ringe til os på tlf. 50 51 66 68. Vi er lettest at træffe i tidsrummet 10.30 – 13.30.

faq1.jpg
IMG_6581.JPG
faq3.jpg
IMG_6637.JPG
bottom of page