top of page

Mød Team Potefryd

De Ansatte

Anette_1-min.jpg

Anette, hundepasser og daglig leder

"Hunde er min store passion! Jeg har virkelig fundet det bedste job, jeg kunne ønske mig, her i Hundehaven, 
og elsker hver dag jeg skal på arbejde. 

Jeg blev ansat af Lise og Claus i 2016, og blev daglig leder i September 2019, da Hundehaven blev til en forening.


Jeg har selv en labrador på 8 år, en stabyhoun på 4 år og en græsk gadehund på ca 3 år. Jeg har altid gået til træning med dem, 
så det er blevet til både lydighed, rally og lige for tiden klikkertræning.”

IMG_6753.JPG
Malene_1-min.jpg

Malene, hundepasser

"Jeg har altid været helt tosset med alt der kan gå på 4 ben, Hundehaven er derfor den perfekte arbejdsplads for mig. Jeg har været her siden April 2018. Jeg elsker hver dag i ude i Hundehaven at blive mødt med så meget kærlighed af alle hundene hver dag er fantastisk!

 

Selv har jeg 2 katte og er for nyligt flyttet på landet, så nu har jeg også min egen hund!"

IMG_6739.JPG
Ida_1-min.jpg

Ida, hundepasser

"Jeg elsker dyr og især hunde. Jeg har altid gerne villet arbejde med hunde, men ikke troet at det var muligt, indtil jeg fandt Hundehaven. Jeg er ude i Hundehaven 4 gange om ugen som praktikant, og samtidig er jeg ved at uddanne mig til hundeinstruktør.

Jeg elsker at komme på arbejde og være sammen med alle de søde dejlige hunde. Der er så meget kærlighed at give og få, og det er helt fantastisk endelig at have fundet min rette hylde. For første gang i mit liv laver jeg noget jeg virkelig brænder for. Tænk at man kan være så heldig, at hver gang man kommer på arbejde står der en masse glade hunde, som er så glade for at se én, og at man selv går og glæder sig til, at man skal på arbejde, så man igen kan se alle de skønne hunde. Det er for mig opskriften på et drømmejob."

IMG_4044.JPG
Stine_1-min.jpg

Stine, praktikant

"Jeg elsker at komme i Hundehaven! Det er fantastisk at blive mødt med ubegrænset kærlighed fra hundene, men også at se hvordan de interagerer med hinanden."

De Frivillige

Gitte_1-min.jpg

Gitte, frivillig hundepasser

Jeg er frivillig i Hundehaven på snart 5. år, da det bare giver en kæmpe livsglæde og positivitet at være sammen med så mange forskellige hunde. Det er fantastisk at få lov til at lære hver enkelt hund at kende, og se dem udvikle sig, lære, lege og alt det særlige samvær andre hunde giver dem. Jeg har ikke selv hund, men har arbejdet på en stor hunde og kattepension i 4 år inden jeg startede i Potefryd.

IMG_6755.JPG
Kristina_v2_1-min.jpg

Kristina, frivillig hundepasser

“Jeg bliver savlet på, får hundehår overalt på tøjet og samler til tider splattede hundelorte op, men tiden med hundene er så hyggelig og givende at jeg altid glæder mig til at komme herud.

Jeg har et aftenjob så min fritid, når de fleste arbejder, kan godt blive lidt kedelig. Men hvad er så bedre end at møde ind til en masse dejlige bamser, når jeg er en hundetosse uden egen hund.

Sætter jeg mig i sofaen kan jeg nemt ende med en hund på hver side som vil kløes og en 3. på skødet. De er virkelig nogle hyggetrolde og deres tillid og mod der udvikles fra gang til gang er en fornøjelse at have indflydelse på”

Kristina_2-min.jpg

Sarah, frivillig hundepasser

IMG_5342.JPG
Yvonne_1-min.jpg

​Yvonne, frivillig hundepasser

"Jeg er frivillig i Hundehaven fordi jeg elsker hunde og det giver mig meget livskvalitet at passe hunde og at arbejder sammen med mennesker der deler min interesse for hunde.Jeg har selv haft hund i mange år og har lige nu en Boston Terrier. Jeg har været ude i hundehaven siden 2017."

IMG_6756.JPG
Bolette_1-min.jpg

Bolette, frivillig hundepasser

IMG_3897.JPG
1200px-Black_Paw.svg.png
bottom of page