top of page

tors. 11. jan.

|

Hundehaven Potefryd

Tivoli for hunde

Hundehaven Potefryd inviterer til legeaften for alle hunde – både hvalpe og større hunde.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Tivoli for hunde
Tivoli for hunde

Tid og sted

11. jan. 2024, 18.30 – 20.30

Hundehaven Potefryd, Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand

Om eventet

Hele vores store hal laves om til legestationer, som din hund vil elske – hvis du kommer til at tænke på cirkeltræning, så er du ikke helt galt på den! Heller ikke, hvis du kommer til at tænke på Tivoli.

Eksempler på legestationer: Snus efter godbidder i bassin med bolde, hold balancen på et underlag, der bevæger sig, kravl igennem en tunnel, gå op på en vippe, find godbidder i bokse, zig-zag igennem kegler osv. osv.

Der vil være 1 hund ved hver station med sin ejer – i god afstand til andre hunde. Der leges ved stationen i et fastsat tidsrum, hvorefter alle skifter station og går videre til en ny leg. Du og din hund leger i det tempo, som passer jer. Der er nemlig ikke tale om agility, men LEG og samvær med din hund.

Udbytte

Sjov, ballade, glæde, nærhed med din hund – og en træt og velstimuleret hund. Derudover vil du som tak få din hunds ubetingede kærlighed.

Medbring godbidder, halsbånd og snor til din hund

Da du bedst ved, hvilke godbidder din hund elsker allermest, bedes du medbringe de bedste godbidder, du har. Og tag endelig rigeligt med. Medbring halsbånd og snor/line.

Pris

50 kr. for Basis-medlemmer og øvrige (åbent for alle).

25 kr. for Guld-medlemmer.

Bonus

Vi giver 3 x gratis pasning i vores dagpleje, hvis du tilmelder dig nedenfor og en screening viser, at din hund vil kunne komme til at trives i hundehaven.*

Betaling

Betaling refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved tilmelding accepterer du Foreningen Hundehaven Potefryds persondatapolitik.

Parkering

Af hensyn til restauranten ved siden af hundehaven bedes deltagere parkere langs med vores legehal og IKKE på p-pladserne uden for Hundehavens indgang eller uden for Sylans indgang. Er der ikke plads langs hallen, kan der parkeres for enden af vejen, hvor der er stort grusområde.

Se kort over p-pladser her og sådan finder du os.

*Bonus: Tre gratis pasninger som skal afholdes inden for 30 dage fra godkendt screening. Din hund skal være kennelhoste-vaccineret for at gøre brug af gavekortet. Kun gældende for nye medlemmer.

Billetter

  • Standard

    Guld-medlemmer betaler halv pris (max. to deltagere). Log ind for at opnå rabatten.

    50,00 kr.
    +1,25 kr. Servicegebyr
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page