top of page

ons. 11. maj

|

Hundehaven Potefryd

Udfordringer med hunden

Trækker din hund i snoren, hopper den op af gæster, gøer i haven eller lignende problematikker, der er til daglig irritation for dig og/eller omgivelserne...? Så kom med til denne temaaften, hvor du vil få redskaber til, hvordan du kan ændre sådanne udfordringer med din hund.

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Udfordringer med hunden
Udfordringer med hunden

Tid og sted

11. maj 2022, 18.30 – 20.30

Hundehaven Potefryd, Edwin Rahrs Vej 78, 8220 Brabrand

Om eventet

Hunde gør, hvad der betaler sig og det, de gør tit, bliver de gode til.

Som hundeejer kan vi ikke altid få øje på præcis hvad det er, der forstærker en given adfærd, så hunden gentager den uhensigtsmæssige adfærd igen og igen. Den bliver dermed faktisk endnu bedre til at udføre den.

Indhold

Denne aften vil Ditte Nors fra Hundensgaard give os en forståelse for, hvorfor hunde gør, som de gør, og hvordan vi ved at tænke anderledes og ændre vores egen adfærd kan ændre på vores hunds måde at agere på.

Ditte vil tage fat på forskellige problematikker, hun jævnligt støder på og får spørgsmål omkring, når hun afholder hundetræning, har enetimer eller når hun er på hjemmebesøg, hvor hun hjælper hundeejere med deres hundes adfærdsproblemer.

Der vil slutteligt være mulighed for at få svar på spørgsmål om udfordringer med egne hunde. Dog kan nogle problematikker være så omfattende, at en decideret adfærdsbehandling er påkrævet for at få den nødvendige hjælp.

Oplægsholder

Ditte Nors er uddannet Professionel Hundeinstruktør og Adfærdsbehandler af hunde gennem PAFF (Professionelle Adfærdsbehandlere og Instruktører For Familiedyr) hos hundepsykolog cand. Psych. Lone Greva.

Pris

100 kr. for Basis-medlemmer og øvrige (åbent for alle).

Gratis for Guld-medlemmer.

Bonus

Vi giver 4 x gratis pasning i vores dagpleje, hvis du tilmelder dig nedenfor, og screeningen viser, at din hund vil kunne komme til at trives i hundehaven.*

Betaling

Betaling via MobilePay til 395372 (mrk. ”Temaaften”).

Betaling skal ske straks ved tilmelding.

Betaling refunderes ikke ved afbud eller udeblivelse.

Ved tilmelding accepterer du Foreningen Hundehaven Potefryds persondatapolitik.

Hund

Du skal ikke have din hund med denne aften.

*Bonus: Fire gratis pasninger som skal afholdes inden for 30 dage fra godkendt screening. Din hund skal være kennelhoste-vaccineret for at gøre brug af gavekortet. Kun gældende for nye medlemmer.

Del dette event

bottom of page