Som hvalp... 

... har man rigtig meget ud af at gå i Hundehave. Der er næsten 100% garanti for god leg. Noget der står rigtig højt på de fleste hvalpes ønskeliste. Dernæst er det utroligt lærerigt, at hvalpene lærer forskellige typer hunde i forskellige aldre at kende. Det skærper deres sociale færdigheder og styrker deres selvtillid. 

Det betyder også meget for hvalpen at lære, at det er helt okay og kan endda være rigtig sjovt at blive passet. For så kan den glad sige farvel til dig og tro på, at du kommer tilbage.

Den helt unge hvalp kan have brug for ekstra søvn ud over middagsluren, og så putter vi dem lige ved siden af legestuen. På den måde kan de se og høre, at vi stadig er hos dem, mens de for en stund er taget ud af legegruppen. 

Herunder kan du møde nogle af de hunde, som din hvalp vil kunne lære at kende i Potefryd. 

MØD GISMO

Gismo er en rigtig hyggehund, men også en gavtyv. Han er en blanding af en labrador og fransk bulldog. Han var 2 år gammel da han i 2017 startede i Hundehave, og han elsker at give den gas med de andre store hunde. Gismo bor i udkanten af Aarhus med sine menneskesøskende og mor og far og egen have. 

Flokkens optagelseskrav:

• Din hund skal være vaccineret

mod hundesyge, parvovirus og hepatitis.

 ​

• Din hund skal have modtaget næsevaccinen mod kennelhoste inden for det sidste år, hvis den er yngre end 1 år eller ældre end 7 år.

  

• Du skal naturligvis have den lovpligtige ansvarsforsikring på din hund.

- Og vi kan anbefale en sygeforsikring også.

• Din hanhund skal være kastreret, hvis han er ældre end 10 måneder. 

• Din tæve må ikke være i Hundehaven mens hun er i løbetid.

• Din hund skal være venligt stemt over for andre hunde af forskellige størrelser. 

• Du og din hund skal efter aftale have besøgt os og mødt et par af flokkens hunde. Aftal besøg her.

MØD MOLLY

  Molly er en puggle, som er en blanding af en mops og en beagle. Hun startede i Hundehaven i 2017 da hun var en lille hvalp, så hun er vokset op med mange forskellige hundevenner. Molly er en hund med to gear – fuld skrue eller helt flad. Hun leger gerne med alle hunde, der vil løbe eller mosle med hende. Hun er rigtig god til at se, hvem hun kan invitere til leg. Og hun kan sagtens deles med andre om et stykke legetøj.

MØD MADDIE

Maddie er, hvad vi kalder en ”størrelse large”. Hun er nemlig en St. Bernhard fra 2017. Selv da hun stadig kun var en hvalp, fyldte hun en hel sofa. Hun kender sin egen størrelse, så hun leger ofte liggende så hendes kammerater kan nå hende. Maddie er en af de hunde, der nyder godt af vores kølige hal om sommeren og gerne flader helt ud midt på gulvet. 

MØD EMMA

En lille sød dværggravhund er Emma. Hun startede hos os i 2017. Det er forskelligt, hvor meget hun kommer i Hundehaven. Det kommer an på hendes mors kalender. Hun er lidt sky overfor fremmede mennesker, så vi er meget beærede over, at hun er så glad for sine hundepassere. Emma ser rolig ud med sine korte ben, men hun elsker at lege og løbe med de andre små hunde.

MØD VIKTOR

Viktor er en sød lille bomuldshund fra 2014, der bor i Aarhus med sin mor. Han går i Potefryd 3-4 gange om ugen, for han er ikke så glad for at være alene hjemme.

Til gengæld er han rigtig glad for alle de hundevenner, han har i Hundehaven. Han er gode venner med både store og små og er især glad for dem, han har kendt længe. Og så elsker han at blive nusset af personalet.

Foreningen Hundehaven Potefryd

Edwin Rahrs Vej 78

8220 Brabrand

(lige overfor BOXIT)
 

  • Facebook - Potefryd
  • Instagram - Hundehaven

Tlf.: 50 51 66 68

E-mail: info@hundehavenpotefryd.dk