Som hvalp... 

... har man rigtig meget ud af at gå i Hundehave. Der er næsten 100% garanti for god leg. Noget der står rigtig højt på de fleste hvalpes ønskeliste. Dernæst er det utroligt lærerigt, at hvalpene lærer forskellige typer hunde i forskellige aldre at kende. Det skærper deres sociale færdigheder og styrker deres selvtillid. 

Det betyder også meget for hvalpen at lære, at det er helt okay og kan endda være rigtig sjovt at blive passet. For så kan den glad sige farvel til dig og tro på, at du kommer tilbage.

Den helt unge hvalp kan have brug for ekstra søvn ud over middagsluren, og så putter vi dem lige ved siden af legestuen. På den måde kan de se og høre, at vi stadig er hos dem, mens de for en stund er taget ud af legegruppen. 

Herunder kan du møde nogle af de unghunde, som din hvalp vil kunne lære at kende i Potefryd. 

MØD RUTH

Ruth er en 4 måneder gammel Staffordshire bull terrier hvalp og en rigtig charmetrold. Hun elsker at lege med de andre hunde herude, og bliver mere og mere modig for hver gang hun kommer. Ruth er så heldig at hun af og til har sin storebror William, som er en 9 år gammel Engelsk Bulldog, med sig ud i Hundehaven.

Flokkens optagelseskrav:

• Din hund skal være vaccineret

mod hundesyge, parvovirus og hepatitis.

 ​

• Din hund skal have modtaget næsevaccinen mod kennelhoste inden for det sidste år, hvis den er yngre end 1 år eller ældre end 7 år.

  

• Du skal naturligvis have den lovpligtige ansvarsforsikring på din hund.

- Og vi kan anbefale en sygeforsikring også.

• Din hanhund skal være kastreret, hvis han er ældre end 10 måneder. 

• Din tæve må ikke være i Hundehaven mens hun er i løbetid.

• Din hund skal være venligt stemt over for andre hunde af forskellige størrelser. 

• Du og din hund skal efter aftale have besøgt os og mødt et par af flokkens hunde. Aftal besøg her.

MØD CLEO

Cleo er en Norsk Buhund på lidt over 1 år. Hun har en masse krudt i rumpetten, som hun heldigvis har masser af plads og mulighed for at få brændt af ude i Hundehaven. Hun er helt vild med at løbe rundt og lege med de andre krudtugler herude i Hundehaven, og hun er bestemt ikke lige sådan at køre træt. Derudover elsker hun også at møsse både med sine hundevenner og sine hundepassere.

MØD SUE

Her er en hund med fart over feltet! Navnet er Sue og hun er en Mastiff og Schæfer blanding fra Spanien på 1½ år. Hun elsker at løbe fra sofa til sofa med sine lange ben og invitere alle andre med til leg. Sue tror selv at hun er en lille hund og mener altid at der er masser af plads til hende i sofaerne, selvom de er godt fyldt op af andre hunde og mennesker. Derudover elsker Sue også at bruge sin snude nede i vores Sansehave. 

MØD ELLA

Denne charmerende krøltop hedder Ella. Hun er en Lagotto hvalp på 6 måneder. Hun elsker at lege og springe rundt i vores møbler. Selvom hun ikke altid har tid til det kommer hun tit forbi i farten for at få en møs med på vejen af sine hundepassere. Og når hun bliver træt elsker hun at putte i skødet selvom hendes stænger er ved at være en anelse for lange, men hvem siger også der behøver at være meget plads for at hygge? 

MØD ODA

Oda er en Kromfohrländer på lige knap 1 år. Hun er en rigtig drillepind og elsker at løbe efter de andre legende hunde. Oda kan også rigtig godt lide at spille med bolde, selvom vi stadig arbejder på at aflevere bolden tilbage igen. Efter nogle timer med fart på ender det gerne med at Oda putter og får lidt nus henne i sofaen ved hendes hundepassere.

Find os her:

Foreningen Hundehaven Potefryd

Edwin Rahrs Vej 78

8220 Brabrand

(lige overfor BOXIT)
 

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

6.30 – 17.30

6.30 – 17.30

6.30 – 17.30

6.30 – 17.30

6.30 – 17.30

LUKKET

LUKKET

Kontakt os

Tlf.: 50 51 66 68

E-mail: info@hundehavenpotefryd.dk

Følg os på:

  • Facebook - Potefryd
  • Instagram - Hundehaven