top of page

Som hvalp... 

... har man rigtig meget ud af at gå i Hundehave. Der er næsten 100% garanti for god leg. Noget der står rigtig højt på de fleste hvalpes ønskeliste. Dernæst er det utroligt lærerigt, at hvalpene lærer forskellige typer hunde i forskellige aldre at kende. Det skærper deres sociale færdigheder og styrker deres selvtillid. 

Det betyder også meget for hvalpen at lære, at det er helt okay og kan endda være rigtig sjovt at blive passet. For så kan den glad sige farvel til dig og tro på, at du kommer tilbage.

Den helt unge hvalp kan have brug for ekstra søvn ud over middagsluren, og så putter vi dem lige ved siden af legestuen. På den måde kan de se og høre, at vi stadig er hos dem, mens de for en stund er taget ud af legegruppen. 

Herunder kan du møde nogle af de unghunde, som din hvalp vil kunne lære at kende i Potefryd. 

MØD MOLLY

Denne lille border terrier pige er fyldt med energi og super sjov. Hun gemmer sig gerne under sofaen sammen med Kenya når de leger med de andre hunde. Molly er en rigtig drillepind og er ikke sådan lige at køre træt, faktisk er det oftest de andre der giver op før hende. 

For din hvalp - molly.jpg
Flokkens optagelseskrav:

• Din hund skal være vaccineret

mod hundesyge, parvovirus og hepatitis.

 ​

• Din hund skal have modtaget næsevaccinen mod kennelhoste (PiBb) inden for de seneste 12 måneder.

  

• Du skal naturligvis have den lovpligtige ansvarsforsikring på din hund.

- Og vi kan anbefale en sygeforsikring også.

• Din hanhund skal være kastreret, hvis han er ældre end 10 måneder. 

• Din tæve må ikke være i Hundehaven mens hun er i løbetid.

• Din hund skal være venligt stemt over for andre hunde af forskellige størrelser. 

• Du og din hund skal efter aftale have besøgt os og mødt et par af flokkens hunde. Aftal besøg her.

For din hvalp - sako.JPG

MØD SAKO

Denne langbenede hvalp har en fest hver dag. Han elsker at tonse rundt. Og selv om de lange ben kan være lidt svære at styre ind imellem, så springer han gerne rundt både på sofaerne og over hele gulvet. Sako har været bedste venner med stort set alle hunde fra hans første dag i Hundehaven, og har simpelthen et fantastisk sind selvom han er fyldt med krudt i rumpetten.

For din hvalp - samson.jpg

MØD SAMSON

Ham her, han er en rigtig Bulldog-bandit! Man kan ligefrem se det i hans øjne, at han er fyldt med spilopper. Han elsker at lege med alle store som små, og er ikke bleg for at drille dem der er en del større end ham selv.

For din hvalp -Sussi.jpg

MØD SUSSI

Sussi er en glad lille smuksak, der bliver mere og mere modig for hver dag hun kommer i Hundehaven. Hun er vild med at komme med et par hundevenner ned i Sansehaven, hvor man rigtig kan løbe stærkt. Og gider de andre ikke være med, så holder hun gerne sin egen fest. Hun putter altid et smil på alles læber når hun spiller op til leg.

kontakt3.jpg

MØD KENYA

Denne sjove lille Jack Russel pige elsker når der er masser af fart på! Og sker der for lidt, skal hun nok sørge for at finde nogen at drille, så der kommer gang i den.

Hun elsker alt og alle bare man gider lege med hende. Når hun en sjælden gang imellem løber tør for benzin elsker hun at krølle sig helt sammen i skødet eller i armene på hendes menneskevenner.

bottom of page