top of page

Som voksen hund...

... er det enormt spændende at gå i Hundehave. Her er rigtig mange hundevenner, og man har god tid til at lære dem at kende og blive tryg ved dem. Samværet med de andre er en naturlig form for mental aktivering for din hund, uanset om den leger meget, en lille smule eller slet ikke.

Hvis hunden gerne vil lege, har den rig mulighed for det. Udvalget af legekammerater er bredt, så den skal nok finde en hund eller to, den svinger med i legen. Da vil den også få god motion ud af at være hos os.

Herunder kan du møde nogle af de voksne hunde, vi passer i Hundehaven.

bomuldshund

MØD VIKTOR

Viktor er en sød lille bomuldshund fra 2014, der bor i Aarhus med sin mor. Han går i Potefryd 3-4 gange om ugen, for han er ikke så glad for at være alene hjemme.

 

Til gengæld er han rigtig glad for alle de hundevenner, han har i Hundehaven. Han er gode venner med både store og små og er især glad for dem, han har kendt længe. Og så elsker han at blive nusset af personalet.

Flokkens optagelseskrav:

• Din hund skal være vaccineret

mod hundesyge, parvovirus og hepatitis.

 ​

• Din hund skal have modtaget næsevaccinen mod kennelhoste (BbPi) inden for de seneste 12 måneder.

  

• Du skal naturligvis have den lovpligtige ansvarsforsikring på din hund.

- Og vi kan anbefale en sygeforsikring også.

• Din hanhund skal være kastreret, hvis han er ældre end 10 måneder. 

• Din tæve må ikke være i Hundehaven mens hun er i løbetid.

• Din hund skal være venligt stemt over for andre hunde af forskellige størrelser. 

• Du og din hund skal efter aftale have besøgt os og mødt et par af flokkens hunde. Aftal besøg her.

MØD MOLLY

Molly er en puggle, som er en blanding af en mops og en beagle. Hun startede i Hundehaven i 2017 da hun var en lille hvalp, så hun er vokset op med mange forskellige hundevenner. Molly er en hund med to gear – fuld skrue eller helt flad. Hun leger gerne med alle hunde, der vil løbe eller mosle med hende. Hun er rigtig god til at se, hvem hun kan invitere til leg. Og hun kan sagtens deles med andre om et stykke legetøj.

st. barnhardshund
puggle

MØD MADDIE

Maddie er, hvad vi kalder en ”størrelse large”. Hun er nemlig en St. Bernhard fra 2017. Selv da hun stadig kun var en hvalp, fyldte hun en hel sofa. Hun kender sin egen størrelse, så hun leger ofte liggende så hendes kammerater kan nå hende. Maddie er en af de hunde, der nyder godt af vores kølige hal om sommeren og gerne flader helt ud midt på gulvet. 

MØD GISMO

Gismo er en rigtig hyggehund, men også en gavtyv. Han er en blanding af en labrador og fransk bulldog. Han var 2 år gammel da han i 2017 startede i Hundehave, og han elsker at give den gas med de andre store hunde. Gismo bor i udkanten af Aarhus med sine menneskesøskende og mor og far og egen have. 

dværggravhund

MØD EMMA

En lille sød dværggravhund er Emma. Hun startede hos os i 2017. Det er forskelligt, hvor meget hun kommer i Hundehaven. Det kommer an på hendes mors kalender. Hun er lidt sky overfor fremmede mennesker, så vi er meget beærede over, at hun er så glad for sine hundepassere. Emma ser rolig ud med sine korte ben, men hun elsker at lege og løbe med de andre små hunde.

IMG_4066_edited.jpg
bottom of page