top of page

​Tjenestehundetræning og førstehjælp til hunde

Opdateret: 13. feb. 2022

Tusind tak til alle jer der deltog i vores spændende temaaften om tjenestehunde og førstehjælp. Stor tak til Nicklas Udklit for oplægget og demonstrationerne.

Denne aften blev vi klogere på hvad man laver som hundetræner i forsvaret. Hvilke ting, der er vigtige for at få en miljøstærk hund som kan arbejde i alle miljøer, og hvordan man kan bruge tjenestehundetræning til sin familiehund.

Professionel hundetræner, Nicklas Udklit, gav eksempler på hvordan man finder oversete kvaliteter i hunde, som andre ikke vil have, og hvordan problemhunde bliver gode familiehunde og kollegaer.

Derudover var der gennemgang af og øvelser i livreddende førstehjælp til hund.
Der blev præsenteret konkrete værktøjer til, at arbejde med hunden så den bliver en kollega og samarbejdspartner. Vi blev klogere på de træningsmetoder, der anvendes til oplæring af tjenestehunde. Sidst men ikke mindst lærte vi hvordan man giver en hund livreddende førstehjælp, hvis uheldet er ude.


Oplægsholder

Nicklas Udklit har fem års erfaring som professionel hundetræner af tjenestehunde til forsvaret fra flyvestation Karup. Han er desuden certificeret instruktør i førstehjælp til hunde.


23 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page