top of page

Dyretelepati og kommunikation med hunde

Tusind tak til jer der deltog i vores temaaften om dyretelepati og kommunikation. En særlig tak til Lunna Glavind for det fine foredrag.


Denne aften hørte vi eksempler på hvordan en hund kan ændre adfærd og slippe sygdomstegn ved at få 'lettet hjertet' til sine ejere. Derudover var der live demo med mange af deltagerne, som viste billeder af deres hund på mobilen. Under foredraget fik vi også redskaber til selv at lege med telepati med vores hunde.

Lunna Glavind fortalte om sin vej til at arbejde med dyrene via clairvoyance og terapi igennem 14 år. Hvordan det hele bliver sat sammen i en måde at arbejde på, der kan give øget livskvalitet hos både mennesker og dyr. Flere og flere får hunde og det kan være en stor opgave, som kan være svær at magte. Det kan være at hunden gør meget, virker aggressiv, ofte har meget dårlig mave og/eller ikke vil være alene hjemme. Nogle hundeejere oplever, at dyretelepati og -healing kan have en gavnlig effekt på hundens adfærd.

Oplægsholder Lunna Glavind er medindehaver af Awaken Mind. Hun er uddannet psykoterapeut og har kurser/certificeringer inden for Enneagrammet, gestaltterapi og meditation. Herudover er Lunna Reiki healer mester og underviser, clairvoyant og medie samt NLP practitioner og NGH hypnoterapeut.


25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page