top of page

2. omgang af "Snuder samler skrald"

Endnu engang blev der samlet skrald af både to-og firebenet. Ca 15 tobenede plus deres hunde brugte deres søndag på at samle skrald ved strand og skov, 1000 tak for jer. Tak til miljøministeriet, der muliggør dette arrangement.


En dejlig søndag i den friske natur. Vi samlede skrald langs skov og strand fra ballehage strand og ca. 5 km i begge retninger derfra. Det kan måske lyde som en sur opgave, at skulle samle skrald men når man er i godt selskab med både hunde og mennesker, så er det ingen sag. Hver gang man bukkede sig efter et stykke skrald kunne man samtidig få et hundemøs eller nusse lidt med de glade hunde der var med.

Efter der var samlet en masse skrald, fandt vi tilbage til "basen". Her var sørget for sandwiches, sodavand og kage der blev nydt med udsigt over vandet.
Man går hjem med en fantastisk følelse af, at man har gjort noget godt for naturen, hundene fik gået en dejlig lang og spændende tur med deres hundevenner og vi tobenede sov helt sikkert bedere den nat, efter så meget frisk luft.

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

תגובות


bottom of page