top of page

Hund & Menneske

Opdateret: 6. sep. 2021

1000 tak til alle jer, der var med til at gøre i går aftes til et hit i selskab med Ditte fra Hund & Menneske.

Vi fik en masse god viden, der blev snakket og deltaget aktivt, og spist en masse kage og hygget.

I der deltog, må meget gerne sende en mail til info@hundehavenpotefryd.dk om, hvad I synes om det, for at finde ud af, om vi kan lave en 2'er, så vi kan få endnu mere viden om vores hunde, og ikke mindst os selv.


Om arrangementet


Det handler om både hunden og dig, kommunikation på et lidt dybere plan

Der findes et utal af bøger og videoer om hundens adfærd og kommunikation. Og ikke rigtig nogen der tager hensyn til det menneske der skal oversætte det hunden fortæller i hverdagen. Kommunikation er 2-vejs og er en af grundene til at vi kalder hunden for menneskets bedste ven. Fordi den forstår os, når vi ikke selv gør.


Denne aften vil indeholde en sammenfletning af både hundens og menneskets adfærd og psykologi med udgangspunkt i genkendelige scenarier fra et hverdagsliv.


Du vil få en større indsigt i dine egne reaktionsmønstre og i hundens, indsigt i hvorfor I sidder fast i et problem og hvorfor det er så følsomt et emne. Når du har indsigt har du mulighed for at handle på det.


Oplægsholder


Ditte Klostergaard Jessen, Hund & Menneske v/Ditte Klostergaard.

Ditte er cand.scient. i biologi med speciale i hundens adfærd, adfærdsbehandler, hundetræner, hundehvisker (dyretelepati), psykoterapeut – Menneske til Menneske,

og opdrætter af Norsk Buhund.


38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page