top of page

Tema aften om pelspleje

Tusind tak til alle jer der deltog ved vores temaaften om pelspleje. Tusind tak til Michaela Hessellund Beanland driver Århus Hundesalon for oplægget og demonstrationerne.




Michaela, der til daglig er hundefrisør i Århus Hundesalon, stod denne aften for at fortælle om den daglige pelspleje samt de redskaber og udstyr vi skal bruge til vores hunde. Derudover kiggede vi på, hvordan vi roligt kan tilvænne både voksne hunde og hvalpe med bl.a frivillig håndtering.



Vi kom igennem de forskellige pelstyper, hvorefter vi mere specifikt kom igennem de enkelte redskaber og hvordan vi bedst bruger dem til forskellige racer og typer af pels.


Derudover hørte vi om krav til shampoo og balsam, udredningsspray, sakse og andre typer af produkter/udstyr.

Forslag til tilvænning og træning, frivillig håndtering af hundene.


Der blev besvaret og forklaret følgende:

  • Er hundepels selvrensende?

  • Gør filter ondt?

  • Hvordan undgår jeg filter?

  • Skal klipperacer egentlig også klippes om vinteren?

  • Hvordan lærer jeg min hund at...?

  • Skal hunden have børstet tænder?

Denne aften kunne der også købes anbefalede karter, skånsomme børster, kamme, naturlige godbidder fra salonen og andre lækre varer.





Oplægsholder

Michaela Hessellund Beanland driver Århus Hundesalon, som er beliggende i Lystrup. Hun holder sig løbende opdateret med viden fra ind- og udland, seminarer, foredrag og kurser, og har bl.a. taget kurser i Tyskland, hvor den ene af hendes egne hunde også kommer fra.

34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page